Lista proizvoda po brendu Minotti

Preduzeće Minotti d.o.o. osnovano je 1999. godine sa sedištem u Beogradu.  Naša osnovna delatnost je uvoz i veleprodaja robe namenjene za opremanje kupatila pod vlastitim zaštićenim brendom. Prodajni program Minotti sastoji se od nekoliko stotina artikala jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala, kupatilske galanterije, hidromasažnih stubova, tuš ručica, tuš creva, kupatilskih zavesa, opreme za kupatila, raznih vrsta priključaka i ventila, rezervnih delova, itd.

Pored uvoza i distribucije robe na domaćem tržištu, preduzeće Minotti opremu za kupatila izvozi i na tržišta zemalja u okruženju. Minotti d.o.o. uvozi i distribuira i opremu za kupatila drugih poznatih svetskih brendova.
Naše proizvode možete kupiti u svim bolje opremljenim salonima i prodavnicama opreme za kupatila. Poslovanje naše kompanije se temelji na neprestanom razvoju i ponudi novih artikala.

Ciljevi koje sebi postavljamo su veoma zahtevni – zadovoljiti potrebe svih kupaca i konstantnim kvalitetom opravdati njihovo poverenje. Naša vizija je da budemo kompanija koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti ponude i poslovanja, tako i u oblasti dizajna i savremenih tehnoloških normi. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u skladu s vremenom koje dolazi.
   

Trenutno postoji 7 proizvoda.

Prikazuje se 1 - %to od 7 stavki
arrow_upward