Lista artikala po proizvođaču. Europlas Dinić

Sa pet decenija tradicije samostalna plastičarska radnja ”Europlast” je lider na tržištu u preradi plastičnih masa u Srbiji. Brend Europast poznat je po vrhunskom  kvalitetu, konkurentnim cenama i bogatim asortimanom robe iz oblasti fluidterm programa, kupatilske opreme i kompresionog fitinga. Kontinuirani prosperitet na tržištu ostvaruje  zahvaljujuci pre svega standardno dobrom kvalitetu  proizvoda, novom dizajnu, prateći savremene  trendove u želji da zadovolji najviše kriterijume potrošača. 


Da bi se osigurala stabilnost kvaliteta u proizvodnji svojih proizvoda samostalna plastičarska radnja Europlast je uvela i organizovala svoj rad po sistemu menadžmenta kvaliteta SRPS ISO 9001 i SRPS ISO 14001. Za uvedeni sistem menadžmenta kvalitetom dobijen je sertifikat prvi put 2007.


Menadžment Europlasta ima sluha za savremena tržišna kretanja. Postoji svest o tome da lidersku poziciju na tržištu u proizvodnji fluidterm programa, treba održati ali izgraditi nove, jednako uspešne brendove.


voju uspešnu strategiju zaokruživanja procesa proizvodnje Europlast je preneo i u oblast proizvodnog programa poznat kao kompresioni fiting za spajanje okiten creva.


Kao najznačajniji i najprodavaniji proizvod iz programa oprema za kupatilo izdvajamo antibakterijsku WC dasku “GLAMUR” .
Novi Europlastovi proizvodi osvajaju tržište.

Više
  • Pregled:
  • Dečija wc daska namenjena podjednako deci i odraslima. Obradujte Vaše dete i ulijte mu dodatno poverenje pri odvikavanju od pelena.

    1450 Din
Prikazano 1 - 1 od 1 artikla